Προτάθηκε: Προτάθηκε ο Μπα

Προτάθηκε: Προτάθηκε ο Μπα

Gazzetta team
Προτάθηκε: Προτάθηκε ο Μπα

bet365

Η Ενωση ψάχνει παίκτη για το κέντρο της άμυνας και μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν είναι και αυτή του Αμπντουλαγιέ Μπα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Διεθνής με τη Σενεγάλη, 1,97μ. ύψος και δυνατός, ο Μπα είναι στόπερ που γνωρίζει πολύ καλά ο Μιγκέλ Καρντόσο, αφού ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας στην Πόρτο και αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Γκιμαράες, η Ακαντέμικα ή η Σπόρτινγκ Κοβίγια. Την τελευταία σεζόν ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έκανε 25 συμμετοχές στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό από την La Liga και αυτό προκαλεί σενάρια για το μέλλον του. Προς το παρόν πάντως, ο πρώην παίκτης των Φενέρ και Αλάνιασπορ, παραμένει στη Ράγιο, με την οποία ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα