Στην Τούμπα τεστάρουν το VAR

Gazzetta team
Στην Τούμπα τεστάρουν το VAR

bet365

Το γήπεδο της Τούμπας, που πληροί τις προδιαγραφές, επιλέχθηκε για να γίνει σε οικογενειακό διπλό της Κ17 του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Παρασκευής (9/8), η πρεμιέρα των τεχνολογικών δοκιμών για το σύστημα VAR.

Λίβερπουλ - Νόριτς με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» Ακαδημιών θα αγωνιστούν στο παιχνίδι που θα γίνει με αποκλειστικό σκοπό να τεστάρουν οι διαιτητές της Βορείου Ελλάδας στην πράξη και σε συνεργασία με τον επικεφαλής της ΚΕΔ στο σύστημα VAR, Μιχάλη Κουκουλάκη, το βανάκι με τον μηχανισμό του VAR που θα χρησιμοποιηθεί και στους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Οι δοκιμές που αρχίζουν σήμερα Παρασκευή (9/8) στην Τούμπα θα ολοκληρωθούν στις 23 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, που επίσης είναι έτοιμο, για να ακολουθήσει το τελικό ΟΚ της FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα