Αστέρας Τρίπολης: Επίσημο το «διαζύγιο» με Καλτσά

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Επίσημο το «διαζύγιο» με Καλτσά

bet365

Νίκος Καλτσάς και Αστέρας Τρίπολης χωρίζουν τους δρόμους τους με τον παίκτη να συνεχίζει στην Ανόρθωση.

Την Δευτέρα (5/8) έγινε γνωστό πως ο Νίκος Καλτσάς τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση. Μία μέρα μετά, ο Αστέρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον παίκτη, ο οποίος εξήγησε και το λόγο της απόφασης.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:


Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΣΑ

"Πριν από λίγες ημέρες, στη διάρκεια της προετοιμασίας μου με τον ΑΣΤΕΡΑ, δέχτηκα μία πρόταση από άλλη ομάδα, η οποία για εμένα αποτελούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Την συζήτησα με την ομάδα μου, τον ΑΣΤΕΡΑ, οι άνθρωποι του οποίου αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρή και δελεαστική ήταν για εμένα και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να την κάνω αποδεκτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ΑΣΤΕΡΑ για αυτή την ευκαιρία που μου προσφέρει. Ασφαλώς, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία μας αυτά τα τρία χρόνια, στους ιδιοκτήτες, στους ανθρώπους της διοίκησης, σε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους συμπαίκτες μου, στους φυσιοθεραπευτές, στους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος, στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, καθώς και στον κόσμο της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αποτελεί για εμένα πάντα ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι ο σύλλογος έχει τις προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στη διαδρομή του".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα