Ακυρώθηκε το φιλικό Λαμία - ΑΕΛ «για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας»

Gazzetta team
Ακυρώθηκε το φιλικό Λαμία - ΑΕΛ «για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας»

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε τη ματαίωση του φιλικού με την ΑΕΛ την Κυριακή (04/08), έπειτα από τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του συλλόγου.

Οι δυο ομάδες επρόκειτο να αγωνιστούν σε φιλικό προετοιμασίας στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή (04/08), όμως το πρόγραμμα ανατράπηκε έπειτα από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τους «κυανόλευκους», αλλά και τον ιδιοκτήτη τους, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Όπως ανακοίνωσε η Λαμία, το φιλικό αναβάλλεται για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας και κάλεσε τους φιλάθλους να προσέλθουν από τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως απόψε (20:30) η διοίκηση της ΠΑΕ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ, με αφορμή τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δικαιώματα και την πρόταση της ΕΡΤ για «ψαλίδι» 45%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα