Ναπολεόνι: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ναπολεόνι: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ιταλός φορ μίλησε για τα επερχόμενα ματς της Μπασακσεχίρ με τους «ερυθρόλευκους» για τον 3ο Προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Για τα επερχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο γνώριμός μας Ναπολεόνι, μετά το αποψινό φιλικό της Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ. «Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Το 4-0 ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Άξιζε όμως να περάσει, έπαιξε καλύτερα και μετά το πρώτο γκολ ήταν πιο άνετος. Τώρα τους περιμένουμε στην Πόλη. Αποδείξαμε τα τελευταία χρόνια πως είμαστε μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας, χάσαμε για λίγο το πρωτάθλημα πέρσι, αλλά κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε να ανταγωνιστούμε πολλές ιστορικές ομάδες. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία τη νέα σεζόν, αλλά καλύτερη κατάληξη», είπε ο Ιταλός επιθετικός στη NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα