Παουλίνιο: «Ετοιμοι σε μια εβδομάδα»

Παουλίνιο: «Ετοιμοι σε μια εβδομάδα»

Gazzetta team
Παουλίνιο: «Ετοιμοι σε μια εβδομάδα»

bet365

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Μπασάκσεχιρ σε φιλικό αγώνα και ο Παουλίνιο αναφέρθηκε στο χρόνο που υπάρχει μέχρι το πρώτο επίσημο ματς.

Η Ενωση μπαίνει σε μια εβδομάδα στη μάχη των προκριματικών του Europa League και ο δεξιός μπακ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα είναι όπως πρέπει. «Παίξαμε με έναν αντίπαλο με ποιότητα, που μας έφερε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές. Πιέσαμε σε κάποιες περιπτώσεις, πιεστήκαμε σε κάποιες άλλες και απομακρύναμε τον κίνδυνο. Έχουμε μια εβδομάδα μέχρι το επίσημο παιχνίδι, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι», τόνισε αρχικά ο Παουλίνιο για το φιλικό με τους Τούρκους, για να αναφερθεί αμέσως μετά στην είσοδο του στο γήπεδο έχοντας αγκαλιά την κόρη του: «Θα μείνει για πάντα η μέρα αυτή χαραγμένη στη μνήμη μου, γιατί μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο με την κόρη μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα