ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Ιβανίλντο και στόπερ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Ιβανίλντο και στόπερ

bet365

Το όνομα του αμυντικού της Σπόρτινγκ, Ιβανίλντο Φερνάντες είχε συζητηθεί πριν δύο μήνες στην ΑΕΚ, αλλά η Ένωση δεν είχε προχωρήσει την περίπτωσή του. Ποια τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ...

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ, Ιβανίλντο Φερνάντες. Το συγκεκριμένο όνομα πράγματι είχε συζητηθεί εντός της Ένωσης πριν από δύο μήνες, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν είχαν προχωρήσει την περίπτωσή του και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ θέλει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε να προσθέσει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εξετάζονται παίκτες που προκύπτουν και τσεκάρονται επιλογές, αλλά δεν υπάρχει κάποια περίπτωση αμυντικού που να απασχολεί σοβαρά την Ένωση σε φάση διαπραγμάτευσης. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση το θέμα της απόκτησης στόπερ να πάει πιο πίσω χρονικά, δηλαδή ακόμα και μετά τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Άλλωστε την ερχόμενη Παρασκευή η ΑΕΚ θα πρέπει να δηλώσει και τη λίστα της στην UEFA για αυτά τα παιχνίδια (8 και 15 Αυγούστου απέναντι σε Χόνβεντ ή Κραϊόβα). Συνεπώς το πιο πιθανό, όπως έχουν τα πράγματα, είναι η ΑΕΚ να πάει στα δύο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με τους αμυντικούς που διαθέτει στο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα