Αντερσον Εσίτι στο gazzetta.gr: «Είμαι εδώ για να κυριαρχήσω»! (vids)

Αντερσον Εσίτι στο gazzetta.gr: «Είμαι εδώ για να κυριαρχήσω»! (vids)

Αντερσον Εσίτι στο gazzetta.gr: «Είμαι εδώ για να κυριαρχήσω»! (vids)

bet365

Ο Αντερσον Εσίτι συστήνεται στο κοινό του ΠΑΟΚ και με τη βοήθεια του… δημοσιογράφου Τσούμπα Άκπομ απαντά στις ερωτήσεις της πρώτης συνέντευξης του ως παίκτης του «Δικεφάλου»! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ραπίντ Βιέννης - Σάλτσμπουργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Τσούμπα Άκπομ έχει αναλάβει να μυήσει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή στη νέα ποδοσφαιρική οικογένεια, έχει την πλάκα στο αίμα του, ε δεν ήθελε και πολύ να μη χάσει την ευκαιρία όταν είδε τους απεσταλμένους των Ελληνικών ΜΜΕ να έχουν περικυκλώσει τον Άντερσον Εσίτι.

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ (γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς) πήρε το κινητό του, το τοποθέτησε δίπλα σ’ αυτά των δημοσιογράφων και περίμενε μέχρι να έρθει η ώρα για να κάνει τη δική του ερώτηση! Είπαμε, υπάρχουν πολλές μικρές στιγμές και λεπτομέρειες που αποδεικνύουν (βλέπε την σπουδαία κίνηση των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο τη μέρα της επιστροφής του Βέρνμπλουμ) ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

«Είσαι έτοιμος να… καταστρέψεις κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα», ήταν η ερώτηση του… δημοσιογράφου, Άκπομ.

«Ναι είμαι έτοιμος για να κυριαρχήσω…», απάντησε ο θηριώδης Νιγηριανός (στο βίντεο αποκαλύπτονται τα εντυπωσιακά σωματικά προσόντα του) πριν συνεχίσει την «ανάκριση» από τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

- Πώς πέρασαν οι πρώτες σου ώρες με τη νέα σου ομάδα. Είδαμε να μπαίνεις με το καλημέρα στο κλίμα;

«Ξεκίνησα να συμμετέχω στο διαγωνισμό καραόκε και να τραγουδάω γιατί αισθάνθηκα πως είμαι μέρος της ομάδας, το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι παίκτες με υποδέχθηκαν πολύ καλά, μπήκα και στην προπόνηση, όλα μέχρι στιγμής είναι καλά και είμαι έτοιμος να τους το ανταποδώσω».

- Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό, υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, θα το έχεις φανταζόμαστε αντιληφθεί όλο αυτό το διάστημα;

«Πέρα από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, είχα λάβει πάρα πολλά σχόλια από φίλους της ομάδας, αμέσως μετά από εκείνο το φιλικό πριν από δύο χρόνια, που μου έγραφαν: Έλα στον ΠΑΟΚ. Δέχθηκα τεράστια αγάπη εκείνη τη μέρα. Από εκεί που τα βίντεο μου δεν είχαν καθόλου σχόλια, ξαφνικά γέμισαν από φίλους του ΠΑΟΚ. Όταν με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είπα θέλω να πάω εκεί, είχα πάρει την απόφαση μου»!

- Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς πολύ πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της νέας ομάδας σου το γεγονός ότι έχεις κάνει ολόκληρη την προετοιμασία με τη Γάνδη, ήσουν έτοιμος να ξεκινήσεις να παίζεις στο βελγικό πρωτάθλημα.

«Έκανα, ήδη, ένα μήνα προετοιμασίας με την πρώην ομάδα μου, δούλευα κανονικά και είμαι σε καλή κατάσταση με εξαίρεση τις δυο τελευταίες ημέρες που έπρεπε να ολοκληρώσω τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που μου λείπει είναι λίγος ρυθμός που ανακτώ με τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση και αν με επιλέξει ο προπονητής θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται κόντρα στον Άγιαξ!».

- Ο Μάριο Μπράνκο σε γνωρίζει από την Εστορίλ, στον ΠΑΟΚ βρήκες τον Τσούμπα Άκπομ και πολλούς παίκτες που έχουν περάσει από την Πορτογαλία. Θεωρείς ότι αυτό το περιβάλλον που βρήκες στην ομάδα θα παίξει το ρόλο του;

«Όταν ήρθα εδώ, αμέσως αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου! Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω... το παρελθόν μου στην Πορτογαλία με βοηθά, μιλάω, καταλαβαίνω αρκετά. Υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι, ο προπονητής είναι Πορτογάλος και όπως είπα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής η προσαρμογή μου».

- Όλοι στέκονται στα φυσικά προσόντα σου, αλήθεια ποιος είναι ο Άντερσον Εσίτι μέσα στο γήπεδο;

«Αυτό που κάνω στο γήπεδο είναι να καταστρέφω το παιχνίδι του αντιπάλου. Να παίρνω τη μπάλα και να την μεταβιβάσω γρήγορα στους παίκτες μου για ανάπτυξη. Έχω μια σωματική δύναμη την οποία μου χάρισε απλόχερα ο Θεός. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου γνώρισμα και αυτό είναι που βγάζω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα