Στο δρόμο για το Χορστ ο Εσίτι!

Στο δρόμο για το Χορστ ο Εσίτι!

Στο δρόμο για το Χορστ ο Εσίτι!

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αντερσον Εσίτι με τον Νιγηριανό μεσοαμυντικό να φτάνει στο Χορστ το απόγευμα της Τετάρτης (24/7).

Νασιοναλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Προβάρει τα απσρόμαυρα ο Αντερσον Εσίτι. Ο ΠΑΟΚ έτρεξε τις τελευταίες ώρες την μεταγραφή του 25χρονου Νιγηριανού μεσοαμυντικού, με τον Ο Εσίτι βρίσκεται καθ´οδον για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Το απόγευμα ο Εσίτι θα περάσει στο Χορστ τις ιατρικές εξετάσεις, όπως έχουν μεριμνήσει από χτες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πριν οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Δικέφαλο από την Γάνδη.

Στη συνέχεια θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες ενώ δεν αποκλείεται να κάνει μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση, λύνοντας τα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος είχε ζητήσει την απόκτηση ποδοσφαιριστή μ τα δικά του χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα