«Διπλό ραντεβού» και την Δευτέρα (pics & vids)

«Διπλό ραντεβού» και την Δευτέρα (pics & vids)

«Διπλό ραντεβού» και την Δευτέρα (pics & vids)

bet365

Με τον Νίκο Μελίσσα να μένει εκτός λόγω του διαστρέμματος που υπέστη την Κυριακή ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για τον ΠΑΟΚ. ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ακολούθησε το πρωί ειδικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης, το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να είναι διαθέσιμος για το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Άντερλεχτ.

Και σήμερα, η προπόνηση ξεκίνησε με ομιλία, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του να έχουν... διπλό "ραντεβού".

Ασκήσεις πάλι σε τελειώματα έκαναν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μέσα από έναν συγκεκριμένο τρόπο με πολλά εμπόδια πριν να εκτελέσουν.

Το πρωί της Τρίτης δε θα υπάρξει προπόνηση, αντίθετα η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το μεσημέρι από τη βάση της στο Χορστ για τις Βρυξέλλες, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα