ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Ντίνας

ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Ντίνας

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Ντίνας

bet365

Ο Θανάσης Ντίνας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, έπειτα από το ρεπό του Σαββάτου (20/7). Η ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο του Renesse, στο οποίο θα παραμείνει ως τις 31/7, όταν και θα πάρει την πτήση της επιστροφής για την Κρήτη.

Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και περιείχε ασκήσεις δύναμης και τεχνικής, ενώ το απόγευμα περιλάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Θανάσης Ντίνας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Το πρωί της Δευτέρας (22/9) η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό την πόλη EPE, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα