Ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας στον Πανιώνιο (pics)

Gazzetta team
Ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας στον Πανιώνιο (pics)

bet365

Κανονικά προπονήθηκε το Σάββατο (20/07) στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος, με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Άκης Μάντζιος και ο συνεργάτης του Γιώργος Χωριανόπουλος, με την συνδρομή των γυμναστών Βασίλη Καλαποθαράκου, Νίκου Στρατίκη, είχαν ετοιμάσει πρόγραμμα ποικίλων ασκήσεων στο πρώτο μέρος της προπόνησης των «κυανέρυθρων».

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, έγιναν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε κλειστό χώρο, με τους παίκτες να προσπαθούν να σκοράρουν στις διάφορες εστίες που είχαν στηθεί στο γήπεδο.

Εξάλλου το κλίμα στις τάξεις των Νεοσμυρνιωτών είναι θετικό, μετά και τα καλά νέα για τον Σωτήρη Τσιλούλη, που υπέστη μεν κάκωση, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα στο γόνατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα