ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βαζ

ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βαζ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βαζ

bet365

Την τελευταία του προπόνηση στο Άπελντορν της Ολλανδίας πραγματοποίησε ο ΟΦΗ το απόγευμα της Πέμπτης (18/7), με τον Ρικάρντο Βαζ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Το πρωινό πρόγραμμα των Ομιλιτών περιλάμβανε αποθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου, λόγω του χθεσινού (17/7) φιλικού με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο γήπεδο με ασκήσεις αποκατάστασης και τεχνικής σε χαμηλούς ρυθμούς, με τον Ρικάρντο Βαζ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της, δείχνοντας ότι μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Παρασκευή (19/7) η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει οδικώς για το Έουπεν, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομώνυμη ομάδα στις 20:00, ώρα Ελλάδας (LIVE ενημέρωση από το www.ofi1925.gr). Με το τέλος του αγώνα η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην περιοχή Χάμστεντε, όπου και θα παραμείνει ως στις 31/7, όταν και θα επιστρέψει στην Κρήτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα