Νάστος: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμα έτοιμος»

Νάστος: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμα έτοιμος»

Gazzetta team
Νάστος: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμα έτοιμος»

bet365

Ο Ανέστης Νάστος εμφανίστηκε «προσγειωμένος» μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Άντερλεχτ, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει ακόμα πολλή δουλειά, ώστε να εμφανιστεί έτοιμη.

Οι Ομιλίτες επικράτησαν της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες σε φιλικό, με τον έμπειρο μέσο, που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, να κρατάει χαμηλούς τόνους και να αναφέρεται στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μια καλή προπόνηση. Σίγουρα, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και έχουμε δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, ακολουθούμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή. Εγώ είμαι παίκτης της ομάδας, αν χρειαστεί θα παίξω οπουδήποτε. Αν δεν παίξω, θα βοηθάω τα παιδιά και όλοι πρέπει να σκέφτονται έτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα