Μπελεβώνης: «Πρώτη εξάδα και καλό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Μπελεβώνης: «Πρώτη εξάδα και καλό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ανέλυσε το πλάνο τριετίας που έχουν θέσει στο Αγρίνιο και ζήτησε τη συμπαράσταση όλων
Τους στόχους που έχουν θέσει στον Παναιτωλικό για τα «καναρίνια» του μέλλοντος, ανέλυσε σήμερα ο Μάκης Μπελεβώνης. Ο πρόεδρος της ομάδας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Λουίς Κάστρο και των συνεργατών του, στάθηκε στο πλάνο τριετίας που υπάρχει στο Αγρίνιο, αλλά και την επιθυμία να υλοποιηθούν στόχοι που ακόμη δεν έχουν επιτευχθεί. « Καλωσορίζω με τη σειρά μου το καινούργιο προπονητικό τιμ. Θα τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και θα τους παρέχουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουν. Ξεκινήσαμε την αναβάθμιση του γηπέδου όπου εξασφαλίσαμε χρήματα από την περιφέρεια και θα διατεθούν για την ανάπλαση της μικρής κερκίδας, το μουσείο του γηπέδου και την αναβάθμιση της Προυσσιωτίσης. Έχουμε παρουσιάσει το σχέδιό μας σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους και θα 'πιέσουμε' με τον τρόπο μας προς την κατεύθυνση αυτή. Στις υποδομές θα δουλέψουμε πιο επιθετικά και υπάρχουν αλλαγές ενώ υπάρχει και μια συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε όλο αυτό το στρώσιμο που κάναμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που συζητήσαμε με τον προπονητή και θέλουμε είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Κάναμε πολλές αλλαγές και είμαστε λίγο επιφυλακτικοί αλλά δεν το φοβόμαστε. Θέλουμε μέσα στην τριετία να πετύχουμε στόχους που είναι όνειρο και δικό μας και των φιλάθλων», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Οι στόχοι ξεκινάνε ουσιαστικά από φέτος. Η πρώτη εξάδα είναι στόχος. Ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά νομίζω πως αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Το κύπελλο είναι επίσης μια πονεμένη ιστορία για εμάς και θέλουμε φέτος να πετύχουμε κάτι καλό και εκεί. Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο. Είμαστε από τις πρώτες ομάδες σε εισιτήρια αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο. Ξέρουμε ότι η οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει πολύ. Έχουμε φθηνά διαρκείας και ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει. Έχουμε χαράξει ένα δρόμο από την αρχή. Είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που δεν έχει δανεικούς παίκτες. Θέλουμε στη μετά Κωστούλα εποχή, όποιος και να πάρει τις μετοχές και χωρίς να έχει ίσως τη διάθεση για την ίδια προσφορά με αυτή του κ. Κωστούλα και χωρίς να βάλει τα ίδια χρήματα, να μπορεί να τα βγάλει πέρα».
Στη συνέχεια ανέφερε πως για τα έργα άμεσα θα υπάρξουν υπογραφές τόσο από την περιφέρεια, όσο και από τον ερασιτέχνη (μετά θα υπάρξει δημοπράτηση), ενώ σχολίασε πως σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα στελεχώσουν την ακαδημία. Για την αποτυχία στο Κύπελλο υπογράμμισε ότι στο παρελθόν έχουν αναζητηθεί ευθύνες τόσο από τους παίκτες όσο και από προπονητές, ενώ δεν έδειξε να... τρομάζει από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ. «Δεν το φοβόμαστε. Το έχουμε ξανακάνει. Συνειδητά το κάναμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσω προσεκτικών επιλογών ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε μια απόφαση φέτος όσον αφορά κάποιους παίκτες. Δε σημαίνει ότι διαγράφονται οι προσφορές του Κυριακίδη, του Μαρινάκη, του Χαντάκια». Για την περαιτέρω ενίσχυση σχολίασε πως «ψάχνουμε δύο παίκτες στην άμυνα, έναν ακόμη μεσοεπιθετικό και αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία». Μετά αναφέρθηκε στο θέμα των Ελλήνων παικτών. «Για όσους ενδιαφερθήκαμε, είτε είχαν ακριβά συμβόλαια είτε προτίμησαν το εξωτερικό. Ψάχνουμε παίκτες για να ταιριάξουν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να μπορέσουμε να είμαστε από τις ομάδες που δεδομένα κάθε χρόνο θα είναι εντός εξάδας.Υπήρξε επαφή με τον Τζιόλη. Είναι παίκτης με προσωπικότητα αλλά με απαγορευτικό για εμάς συμβόλαιο της τάξης των πεντακοσίων, εξακοσίων χιλιάδων. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους Έλληνες παίκτες στην ομάδα μας».
Για τη συνεργασία με τη Μπενφίκα σχολίασε πως «είμαστε σε επαφή με τη Μπενφίκα. Είναι μια συνεργασία δύο φιλικών σωματείων. Μια ειλικρινής συνεργασία. Έχουμε τακτική επαφή και έχουν τη διάθεση να μας βοηθήσουν. Ειδικά στο κομμάτι των υποδομών είναι από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη», ενώ ρωτήθηκε μετά αν στόχος είναι να γίνεται κάθε χρόνο μία πώληση όπως η φετινή του Μιχάι. «Ναι, είναι ένας στόχος. Δεν έχουμε πολλούς πόρους εσόδων. Εισιτήρια, χορηγίες και τηλεοπτικά. Αν τα μαζέψετε μαζί, δεν βγαίνουν τα χρήματα. Κάθε χρόνο ο κ. Κωστούλας αναγκάζεται να βάλει περίπου ένα εκατομμύριο. Για τα τηλεοπτικά δε νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα όσον αφορά αυτά που ακούγονται. Δε νομίζω ότι είναι λογικό η συγκεκριμένη κυβέρνηση η ο υπουργός σε μια τέτοια διαδικασία».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο αν θα πιεστεί η ομάδα σε περίπτωση που εισέλθει στη διαδικασία παραμονής και δεν βρεθεί ψηλά στην κατάταξη. «Εμείς έχουμε ως στόχο την πρώτη εξάδα. Δε σημαίνει ότι επειδή βάλαμε ένα πλάνο τριετίας δε θα το επιδιώξουμε από φέτος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τις δυνατότητές της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα