Λαμία: «Κοιτάζει» Κασάδο

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: «Κοιτάζει» Κασάδο

bet365

Την περίπτωση του Χόρχε Κασάδο, που έχει μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη εξετάζει η Λαμία, έχοντας καταθέσει πρόταση στον παίκτη και περιμένοντας την απάντησή του.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την μεταγραφική της ενίσχυση στα μετόπισθεν «προχωρούν» οι Φθιωτοί, αφού εκεί εντοπίζεται και η μεγαλύτερη ανάγκη προσθήκης παικτών.

Ο Χόρχε Κασάδο, που μέχρι πέρυσι και για δυο σεζόν αγωνίστηκε στην Ξάνθη, αποτελεί τον «εκλεκτό» του Μάκη Χάβου και της διοίκησης, που έχει κάνει την πρότασή της και περιμένει την απάντησή του.

Ο 30χρονος (36/06/89) Βάσκος αμυντικός, που αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αριστερός μπακ, αποχώρησε από τους Ακρίτες και παρότι κάποια στιγμή φάνηκε να γίνεται επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών, τελικά η ανανέωσή του δεν ολοκληρώθηκε. Δεδομένης της επιθυμίας του να παραμείνει στην Ελλάδα, η Λαμία κινήθηκε προς την πλευρά του και περιμένει την απάντησή του στην πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις εξελίξεις να αναμένονται προσεχώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα