Επιστροφή στην κανονικότητα, το πρώτο κερδισμένο στοίχημα!

Θοδωρής Βασίλης
Επιστροφή στην κανονικότητα, το πρώτο κερδισμένο στοίχημα!

bet365

Ο Πανιώνιος αναχωρεί για το Καρπενήσι με μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση μετά το περσινό «έγκλημα», έχοντας κερδίσει το πρώτο στοίχημα. Την επιστροφή στην κανονικότητα. Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης.

Το είχαμε πει πολλές φορές πέρυσι ότι ο Πανιώνιος έκανε τεράστιο λάθος να παρεκκλίνει από τις αρχές του πηγαίνοντας σε ένα μοντέλο δημιουργίας ομάδας όπου δύσκολα μακροπρόθεσμα θα είχε κέρδος. Και δυστυχώς η σεζόν που ακολούθησε στους «κυανέρυθρους» μόνο καλή δεν ήταν με τα γνωστά αποτελέσματα με τον περιορισμό μεταγραφών και το -6 στην βαθμολογία.

Στον Πανιώνιο κατάλαβαν πως μέσα από κάτι κακό μπορεί να βγει κάτι όμορφο, κάτι καλό κι έτσι αποφάσισαν το φετινό καλοκαίρι να επιστρέψουν στο απόλυτα πετυχημένο μοντέλο - το οποίο οι ίδιοι είχαν συστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο - με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές από χαμηλότερης κατηγορία ομάδες τους οποίους καμία άλλη ομάδα δεν κοίταξε ή δεν πίστεψε.

Παράλληλα, όμως η διοίκηση σε συνεργασία τόσο με την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας αλλά και με τους ανθρώπους των ακαδημιών αποφάσισαν να κοιτάξουν ξανά τα μικρά τμήματα της ομάδας και να προωθήσουν παιδιά που έχουν ξεχωρίσει. Είναι χαρακτηριστικό πως με τους Γρίβα, Νομικό και Οικονόμου ο αριθμός των παικτών που προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας γίνεται διψήφιος.

Εκτός όμως από το πλάνο, αυτό που φαίνεται να αλλάζει στον Πανιώνιο είναι το κλίμα το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που υπήρχε επί εποχής Ανιγκό. Παίκτες που έκαναν ότι ήθελαν, όπως ο Σπιριντόνοβιτς (καλά ο Αυστριακός ήταν μια περίπτωση από μόνος του και υπέπιπτε σε πειθαρχικά παραπτώματα συνέχεια), που δεν μιλούσαν με τους άλλους, που είχαν χωριστεί σε διάφορα γκρουπ.

Το φαινόμενο αυτό φέτος δεν υπάρχει, αφού πλέον το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο. Με μπροστάρηδες τους αρχηγούς και παλιούς στο κουρμπέτι, Κόρμπο, Μανιάτη και Σαραμαντά οι οποίοι έχουν πάρει υπό την προστασία τους όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος δίνοντάς τους και τις αντίστοιχες συμβουλές στο πως να μην φοβηθούν και να αρπάξουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Κάτι που το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι οι μικροί αφού από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας δείχνουν μεγάλη θέληση να μάθουν και να καταφέρουν να καθιερωθούν στην ομάδα.

Με αυτά και με αυτά, οι Νεοσμυρνιώτες αναχώρησαν για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα μπουν οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Για το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τουλάχιστον για αρχή η πρώτη νίκη έχει έρθει, και αυτή είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα