Και ο Ροντέν για Παναθηναϊκό (vid)

Gazzetta team
Και ο Ροντέν για Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ο Σουηδός χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε προστίθεται στη λίστα των χαφ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας παράλληλα και τον Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ...

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαγιάς Ζαχίντ, για το 8άρι που ψάχνει ο Γιώργος Δώνης, δεν σημαίνει ότι σταματάει εκεί η αναζήτηση του παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης», ο Μάρκος Ροντέν είναι στη λίστα με τους υπό εξέταση...

Ο 28χρονος Σουηδός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στη Serie A, όσο και στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και έχει αγωνιστεί επίσης στις Έλφσμποργκ και Skövde AIK στην πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα