Προς συμφωνία Άρης-Ιμπάνιες!

Προς συμφωνία Άρης-Ιμπάνιες!

Προς συμφωνία Άρης-Ιμπάνιες!

bet365

Ο Άρης πυροδοτεί νέα μεταγραφική βόμβα καθώς πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε προφορικό επίπεδο και την Τρίτη (9/7) ο ατζέντης του Αργεντίνου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 31χρονος Αργεντίνος θα φορέσει τη φανέλα του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σε προφορικό επίπεδο. Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν την Τρίτη (9/7) καθώς ο ατζέντης του παίκτη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για το τελικό στάδιο των επαφών κι έχοντας γεφυρωθεί κατά μεγάλο βαθμό η οικονομική διαφορά. Οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν στις τελευταίες 24 ώρες όπου ο Άρης επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη ο οποίος απέδειξε την επιθυμία του για να έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μειώνοντας τις οικονομικές απαιτήσεις του. Το gazzetta.gr εξήγησε τις σκληρές διαπραγματεύσεις που υπήρξαν χθες, καθώς επίσης και την επιθυμία του παίκτη να… αλλάξει χώρα και φυσικά να έρθει στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τρία χρόνια παρουσία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα