Κλείνει Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός! (vids)

Κλείνει Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός! (vids)

Gazzetta team
Κλείνει Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, αφού, οι Πειραιώτες τα βρίσκουν τελικά με τον ποδοσφαιριστή και αυτός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Τελικός Κόπα Αμέρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο 19χρονος στόπερ θα μετακομίσει από την Παρτίζαν στον Ολυμπιακό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί πλέον η «χρυσή τομή» για να δώσουν τα χέρια οι Πειραιώτες με την πλευρά του παίκτη, έπειτα από τις διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Παρτίζαν (1,5 εκατ.ευρώ) πριν από μερικές μέρες και απέμενε το «ναι» του 19χρονου άσου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αυτή, πρέπει να θεωρείται σχεδόν ολοκληρωμένη αυτή την ώρα, αφού όλες οι εμπλεκόμενες φαίνεται πως έχουν φτάσει στο deal για να παίξει ο Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός στόπερ ήταν περιζήτητος και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα