Γάνδη - Άρης 3-0

Γάνδη - Άρης 3-0

Γάνδη - Άρης 3-0

bet365

Λιγότερο από 20 μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς με την ΑΕ Λεμεσού, ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα και στο 2ο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους (3-0 από την Γάνδη) δείχνοντας αδυναμίες που πρέπει γρήγορα να δουλευτούν. 'Επιασε το ένα από τα δύο πέναλτι των Βέλγων ο Έμαν. Οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Ματίγια, Κουέστα ενώ είδαν και τον Ντάνι Λάρσον να φεύγει τραυματίας στο 29'.

Ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με την επιλογή του Ούγκο Σόουζα σε ρόλο παρτενέρ του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας και των Κωνσταντινίδη, Κόρχουτ στα άκρα. Δεδομένης της απουσίας του Ματίγια, ο Μπακουτσής ήταν μαζί με τον Μπάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Τόνσο είχε ρόλο επιτελικού μέσου με τους Ντιγκινί (δεξιά), Λάρσον (αριστερά) στα άκρα και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κίτρινοι» παρουσίασαν δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Το παθητικό του πρώτου 25πτου όπου η Γάνδη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, υψηλά επίπεδα κατοχής, ασκώντας πίεση στον Άρη αλλά με εξαίρεση ένα σουτ του Μπέζους δεν ήταν ιδιαίτερη απειλητική. Ο Άρης βελτίωσε την απόδοσή του μετά το 30ο λεπτό αλλά ένα λεπτό αργότερα (σε διάστημα όπου έπαιξε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Λάρσον) δέχθηκε το γκολ (1-0) μετά από κεφαλιά του Μπερίντζε και ολιγωρία του Κωνσταντινίδη στην άμυνα.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, ο Άρης απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, είχε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο 31’ ο Τόνσο απείλησε με σουτ από πλάγια θέση, στο 37’ ο Κωνσταντινίδης σούταρε εκτός περιοχής και είδε την μπάλα να περνά άουτ και στο 45’ με σουτ του Ντιγκινί.

Ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε αλλαγές προσώπων αλλά και διάταξης στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες δεν ήταν το ίδιο απειλητικές για να φθάσουμε στο 66ο λεπτό όταν ο Σούκετ ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Κιάλα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι υπέρ της Γάνδης αλλά ο Έμαν είχε αποτελεσματική αντίδραση και κράτησε το 1-0. Γενικώς ο Αυστριακός ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Άρης στο παιχνίδι καθώς στο 72ο λεπτό είχε εκ νέου εξαιρετική αντίδραση σε σουτ του Οτζίτζα.

Ο Άρης είχε παράπονα από τη διαιτησία με αποκορύφωμα το 81ο λεπτό όταν καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι υπέρ της Γάνδης, απόφαση η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Άρη. Αυτή τη φορά η ομάδα του Βελγίου αξιοποίησε την ευκαιρία και με εύστοχη εκτέλεση του Γιάρεμτσουκ έκανε το 2-0. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ο Άρης δέχθηκε και 3ο γκολ καθώς ο Σιλά στην αντεπίθεση της Γάνδης βρέθηκε ανενόχλητος απέναντι στον Έμαν και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι, Σμιθ, Οβούσου, Οτζίτζα, Μπέζους, Κβιλιτάια, Μπερίντζε, Ασαρέ, Λούστιγκ (46’ Σουκέτ), Πλάστουν, Ντέρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για τη βελγική ομάδα και οι Γιάρεμτσουκ, Ρόστεντ, Αντριάσεβιτς, Σισέ, Σιλά, Γεμ, Κάστρο, Μόντες, Βεστράετε, Ντεγιάγκερε, Ντε Μπούσερ

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κωνσταντινίδης (46’ Ντουάρτε), Σόουζα, Βέλεθ (46’ Δεληζήσης), Κόρχουτ (68’ Τσακαλίδης), Μπάσα (74’ Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46’ Ροζ), Ντιγκινί (68’ Γιουνές), Λάρσον (29’ Μαρτίνες, 86’ Κλεμέντε), Τόνσο (59’ Μπακουτσής, 76’ Μπαγκαλιάνης), Ιντέγε (64’ Κιάλα, 82’ Νιένγκο)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα