«Δύο προτάσεις από Ελλάδα έχει ο Ματέο Γκαρσία»

Gazzetta team
«Δύο προτάσεις από Ελλάδα έχει ο Ματέο Γκαρσία»

bet365

Η Λας Πάλμας προσπαθεί να... ξεφορτωθεί τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα από τα Κανάρια Νησιά, έχει δύο προτάσεις στα χέρια του από ελληνικούς συλλόγους.

Κόπα Αμέρικα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζεται στη Λας Πάλμας από τον Πέπε Μελ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί μια υπόθεση που ιδανικά στη Λας Πάλμας θα ήθελαν να είχαν ξεφορτωθεί (το συμβόλαιό του άλλωστε ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από τώρα), ωστόσο παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς, η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει.

Η Λας Πάλμας... καίγεται να τον πουλήσει προκειμένου να βάλει και χρήματα στα ταμεία της, έχοντας ήδη ρήξη το μπάτζετ της ενόψει της της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Provincia, ο παίκτης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, τις οποίες και εξετάζει. Την ίδια ώρα όμως στα γραφεία του συλλόγου δεν υπάρχει κάτι επίσημο, πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Οι ελληνικοί σύλλογοι δεν κατονομάζονται από το ισπανικό δημοσίευμα, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί ότι η καλοκαιρινή του άδεια παρατείνεται και πως δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» την ερχόμενη Δευτέρα (08/07) στην «πρώτη» της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα