Μπουχαλάκης: «Στο 100% όταν πρέπει»

Μπουχαλάκης: «Στο 100% όταν πρέπει»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Στο 100% όταν πρέπει»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού έδειξε βέβαιος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι για τα ματς με την Πλζεν

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, έδειξε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τη δουλειά στην προετοιμασία: «Νομίζω ότι από τη μία πρέπει να προσέχουμε γιατί είναι ουσιαστικά ακόμα προετοιμασία. Το σημαντικό είναι τα επίσημα παιχνίδια οπότε εννοείται ότι πρέπει να παίζουμε δυνατά και να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες. Από την άλλη όσον αφορά το αποτέλεσμα νομίζω το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή σιγά-σιγά όλα τα παιδιά να μπαίνουν στη νοοτροπία που είχαμε αποκτήσει πέρυσι, στο στυλ παιχνιδιού το οποίο ο προπονητής μας θέλει να έχουμε και θέλει να μας δείξει. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κερδίσουμε και να δουλέψουμε έτσι ώστε σε 20-25 μέρες που είναι το πρώτο επίσημο να είμαστε στο 100%, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για το φιλικό με τη Λέχια: «Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) βγάλαμε κάποια θετικά πράγματα επιθετικά και αμυντικά νομίζω ήμασταν σχετικά καλά. Έχουμε ακόμα 2-3 φιλικά, προπονήσεις και νομίζω ότι το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να παλεύει ως το τέλος για το αποτέλεσμα: «Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν αυτή τη νοοτροπία, δεν μπορείς να σταματήσεις και δεν μπορείς να μην προσπαθείς μέχρι το τελευταίο λεπτό έτσι ώστε να πετύχεις κάποιο γκολ. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν μπει σε αυτή τη νοοτροπία, προσπαθούμε, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι μέχρι να έρθει το πρώτο επίσημο θα είμαστε έτοιμοι».

Για το επόμενο διάστημα: «Το πιο σημαντικό τώρα είναι να κοιτάξουμε τον αγώνα της Παρασκευής και τα δύο επόμενα, αγώνα-αγώνα και προπόνηση-προπόνηση, γιατί ουσιαστικά κι αυτό μια προπόνηση είναι για εμάς, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς στην προετοιμασία, να προσπαθούμε για το καλύτερο και αγώνα τον αγώνα θα είμαστε όπως πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα