Αστέρας Τρίπολης: Λιώνουν στο τρέξιμο!
Ο Μπόρχα Χιμένεθ ήρθε στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Κολοκοτρώνης», γνώρισε τους ανθρώπους της ομάδας και θα πετάξει για την πατρίδα του ώστε να ετοιμάσει τα πράγματά του και να επιστρέψει για μόνιμη πλέον εγκατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει πως στην ομάδα δεν συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας.
Μάλιστα, το πρόγραμμα έχει διπλές προπονήσεις. Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (4/7) οι παίκτες δούλεψαν στη δύναμη με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός τους, ενώ το μενού είναι ασκήσεις ισορροπίας και αερόβιο τρέξιμο. Το απόγευμα θα γίνουν ασκήσεις με μπάλα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
