Παναθηναϊκός: Έρχεται ο πρώτος!

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο πρώτος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έρχεται ο πρώτος!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής για αυτό το καλοκαίρι. Ιδανικός αλλά πανάκριβος ο Ανίτα.

Βουλευτικές Εκλογές 2019 με νέα ειδικά στοιχήματα. | (+21)

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει προχωρήσει μέχρι και σήμερα σε κάποια μεταγραφική κίνηση. Η τραγική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ από την μία και η-απόλυτα λογική- απόφαση του Νίκου Νταμπίζα από την άλλη να καταλήξει σε λύσεις με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την καθυστέρηση στην έναρξη υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το τριφύλλι είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πρωτής του μεταγραφής. Μία από τις αρκετές περιπτώσεις που δουλεύει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει μπει στην τελική ευθεία και είναι αρκετό πιθανό μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο ποδοσφαριστής να έχει υπογράψει και να έχει τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη. Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για στόπερ, δύο κεντρικούς μέσους, εξτρέμ και στράικερ ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα και δεξιού μπακ.

Σούπερ περίπτωση αλλά... αλμυρός ο Ανίτα

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την περίπτωση του Βουρνόν Ανίτα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας: Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος αποτελεί μία επιλογή από το πάνω ράφι. Με γεμάτες σεζόν στην Νιούκαστλ για μια πενταετία(2012-2017), την τελευταία διετία ανήκει στη Λιντς, όπου δεν κατάφερε να... ψήσει πέρυσι τον Μπιέλσα και παραχωρήθηκε δανεικός στην Βίλεμ.

Η Λιντς δεν τον υπολογίζει, σε πρώτη φάση θα ήθελε να τον πουλήσει και αν δεν βρεθεί πρόταση δεν θα είχε πρόβλημα να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανίτα είχε συμβόλαιο 1.5 εκατομμύριο ευρώ στην Νιούκαστλ, ενώ στην Λιντς αμοίβεται περίπου κοντά στο εκατομμύριο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η υπόθεσή του είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα ήταν τεράστια έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός που δεν κατάφερε να πάρει τον Φάνο Κατελάρη από την Ομόνοια, μπορέσει τελικά να ντύσει στα πράσινα έναν ποδοσφαιριστή με το βιογραφικό, το κασέ και τις παραστάσεις του Ανίτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα