ΠΑΟΚ - Αλκμάαρ 0-1

ΠΑΟΚ - Αλκμάαρ 0-1

bet365

Με τον Αμπελ Φερέιρα να βλέπει για πρώτη φορά αγωνιζόμενο το ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ ξεμούδιασε... με ήττα (1-0 από την Άλκμααρ) και με τα νέα πρόσωπα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. 23 παίκτες χρησιμοποίησε στο 4-4-2 που προτίμησε ο Πορτογάλος τεχνικός!

Με τον Αμπελ Φερέιρα να μην γνωρίζει ακόμη καλά-καλά τα ονόματα όλων των παικτών της αποστολής του ΠΑΟΚ, το πρώτο ζητούμενο ήταν ο Πορτογάλος να πάρει μια πρώτη... μυρωδιά από το ρόστερ της νέας του ομάδας. Άλλωστε όλα έγιναν τόσο γρήγορα μετά την αποχώρηση του Λουτσέσκου και την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Μπράγκα, οπότε αυτό που ψάχνει πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η επιστροφή στην... κανονικότητα. Στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος ηττήθηκε με 1-0 από την Άλκμααρ, αλλά ως γνωστό σε περίοδο προετοιμασίας και σε φιλικά παιχνίδια το σκορ είναι αυτό που έχει την μικρότερη σημασία. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του, ενώ με το... καλημέρα έδειξε την προτίμησή του στο 4-4-2 το οποίο ήταν το σύστημα στο οποίο βασίστηκε καθ' όλη την διάρκεια του φιλικού.

Όσο αφορά τους πρώτους 11 που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς ο Μελίσσας ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Μάτος, Χατζηϊσαΐα, Βαρέλα, Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ο Κάτσε και ο Ελ Καντουρί συνέθεσαν το δίδυμο στα χαφ με τον Μπίσεσβαρ αριστερά και τον Ζαμπά στα δεξιά. Στην... γραμμή πυρός ο Άκπομ και ο πιτσιρικάς Γαϊτανίδης ήταν το δίδυμο της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά τελικά λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης για το ημίχρονο ο Στενγκς στην πρώτη σοβαρή επίσκεψη των Ολλανδών βρήκε δίχτυα.

Στην επανάληψη οι νταμπλούχοι Ελλάδος ήταν πιο ορεξάτοι, ενώ στην... μάχη ο Φερέιρα πέρασε και τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ όπως είναι ο Ζίφκοβιτς, ο Στοχ, ο Αουγκούστο, ο Μιχάι και ο Ροντρίγκο με το 4-4-2 πάντως να μην αλλάζει όσο αφορά την διάταξη. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν βρήκαν το γκολ προκειμένου να πάρουν την φιλική ισοπαλία. Επόμενο φιλικό τεστ για τον Δικέφαλο του Βορρά το Σάββατο κόντρα στη Νόρτζελαντ.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Μελίσσας, Μάτος, Χατζηϊσαΐας, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ, Γαϊτανίδης.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Δεληγιαννίδης, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Στοχ, Μαρκόφκσι.

Άλκμααρ: Μπιζό, Σβένσον, Φλάαρ, Μίντσο, Στενγκς, Κουπμάινερς, Μποαντού (50' Ντρούιφ), Τιλ, Βάινταλ, Γκούντμουνσον, Βάουτενς (50' Χατζηδιάκος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα