Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Μπα (pic)

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Μπα (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Μπα (pic)

bet365

Την απόκτηση του Ουσεϊνού Μπα ως το 2023 ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός.

O μήνας μπήκε με... ανακοινώσεις για τον Ολυμπιακό, που έπειτα από την ανανέωση με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη, προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ουσεϊνού Μπα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, που βρίσκεται με την ομάδα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες και θα ενισχύσει την άμυνά τους ως το 2023, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του μέσω social media.

Ο 23χρονος (11/11/95) ξεκίνησε την καριέρα του στη Γκαζελέκ Αζαξιό το 2017, όταν μετακόμισε στη Γαλλία από την πατρίδα του κι έπαιξε σε 63 παιχνίδια με τη φανέλα της στη Ligue 2 και στο Κύπελλο Γαλλίας, μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού ο Ουσεϊνού Μπα! / Ousseynou Ba is now a member of the Olympiacos family! #olympiacos #welcome #OusseynouBa #WelcomeOusseynou pic.twitter.com/NQWTrbwU5w

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 1 Ιουλίου 2019

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα