ΑΕΛ: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

ΑΕΛ: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

bet365

Οι «βυσσινί» θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 8 Ιουλίου, αλλά η επίσημη «πρώτη» τους θα γίνει την Τρίτη 9/7 ή την Πέμπτη 11/7
Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν σταδιακά στην ΑΕΛ. Από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου θα αρχίσουν σταδιακά οι παίκτες να περνούν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 8 του μηνός. Την επομένη ή στις 11/7 θα γίνει η επίσημη «πρώτη», καθώς τις Τρίτες και τις Πέμπτης είναι κλειστή η αγορά της πόλης και αυτό για να διευκολυνθεί η προσέλευση στο AEL Fc Arena των φίλων της ομάδας.
Για τις 15/7 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει η αποστολή για το Καρπενήσι και θα επιστρέψει στις 28. Ενδιάμεσα η Λάρισα θα δώσει φιλικά ματς με Πανιώνιο (19/7), Παναιτωλικό (22/7) και κατά πάσα πιθανότητα κάποια τοπική ομάδα, ενώ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έχουν ήδη «κλειστεί» φιλικά με Λαμία (4/8), Ξάνθη (10/8). Αμφότερα εκτός έδρας και αναζητείται μεταξύ τω δύο αυτών αγώνων, να υπάρξει ακόμη ένα. Οσο για την «πρόβα τζενεράλε» της νέας σεζόν αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 17/8 και ο αντίπαλος θα «κλειδώσει» μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα