Επίσημα στον Άρη ο Ράντος

Επίσημα στον Άρη ο Ράντος

Gazzetta team
Επίσημα στον Άρη ο Ράντος

bet365

Στην επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Αλέκου Ράντου ως προπονητή τερματοφυλάκων προχώρησε ο Άρης. «Μπήκε» στην προετοιμασία με ατομικό ο Λάρσον.

Ο έμπειρος προπονητής προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Σάββα Παντελίδη, μετά από την πολυετή παρουσία του στον Ολυμπιακό, απ' όπου αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη συνέχισαν την προετοιμασία τους, με τον Ντάνιελ Λάρσον να κάνει το δικό του ξεκίνημα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πάλι διπλή προπόνηση. Η πρωινή έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ η απογευματινή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αύριο (26/06) οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα