Προς παραμονή στην Ομόνοια ο Κατελάρης

Προς παραμονή στην Ομόνοια ο Κατελάρης

Νίκος Αθανασίου
Προς παραμονή στην Ομόνοια ο Κατελάρης

bet365

Πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ομόνοια είναι ο Φάνος Κατελάρης, όπως μεταδίδουν στην Κύπρο. Απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του διεθνή μέσου.

Παραγουάη - Κατάρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από την Δευτέρα είχε γίνει γνωστή η νέα πρόταση ανανέωσης της Ομόνοιας για τον Φάνο Κατελάρη και την Τρίτη στην Κύπρο θεωρούν πως οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ! Ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρθηκε ζεστά για τον διεθνή ποδοσφαιριστή έχασε την ευκαιρία του να τον ντύσει στα πράσινα, καθώς η πρόταση του προς την Ομόνοια ήταν σχεδόν μηδενική και θα ήταν παράλογο ποδοσφαιρικά να γίνει αποδεκτή από τον κυπριακό σύλλογο.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην χθεσινή συνάντηση της Ομόνοιας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή φάνηκε διάθεση για συμφωνία ενώ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή δεδομένων έπαιξε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, που θεωρεί τον Κατελάρη πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή είχαμε τονίσει πως η περίπτωση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη να προχωρήσει για τον Παναθηναϊκό από την στιγμή που δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για αγορά του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα