ΑΕΚ: Ζεράλδες και επίσημα! (pics)

ΑΕΚ: Ζεράλδες και επίσημα! (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ζεράλδες και επίσημα! (pics)

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φρανσίσκο Ζεράλδες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ολοκληρώνοντας ακόμα μία καλοκαιρινή μεταγραφή.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον και επίσημα ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και το πρωί της Τρίτης πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία πήγε στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Ζεράλδες αποτελεί την πέμπτη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ μετά τους Παουλίνιο, Βράνιες, Σιμάο και Αθανασιάδη.

Όπως είναι γνωστό, το deal του δανεισμού του Ζεράλδες στην Ένωση δεν εμπεριέχει οψιόν αγοράς, όπως έχουν επισημάνει και οι Πορτογάλοι.

Ο Ζεράλδες πήρε τη φανέλα με το νούμερο 12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζεράλδες με τη μορφή δανεισμού από την Sporting CP. Ο 24ετών μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με τον αριθμό 12.

Ο Φρανσίσκο Ολιβέιρα Ζεράλδες γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 18 Απριλίου 1995. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με τις μικρές Eθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ κατά σειρά στις Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τσίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα