Τσιρίλο: «Ο Άρης θέλει πολύ τον Τσέρτσι»

Τσιρίλο: «Ο Άρης θέλει πολύ τον Τσέρτσι»

Gazzetta team
Τσιρίλο: «Ο Άρης θέλει πολύ τον Τσέρτσι»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έδειξε να γνωρίζει τα δεδομένα του ενδιαφέροντος του Άρη για τον Αλέσιο Τσέρτσι και αναφέρθηκε στην έντονη επιθυμία των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για τον Ιταλό επιθετικό.

Ο Ιταλός ατζέντης μίλησε στο «Metropolis 95.5» και λόγω της σχέσης του με τον ατζέντη του Τσέρτσι, έδειξε άριστα ενημερωμένος για την προσπάθεια του Άρη. «Δεν ξέρω πόσες είναι οι πιθανότητες προσέγγισης του Τσέρτσι, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος θέλουν πάρα πολύ τον συγκεκριμένο αθλητή. Ο Αλέσιο έχει σπουδαία καριέρα, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες, πέρσι προσπάθησε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Άρη», είπε αρχικά κι όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάποια δεδομένα της υπόθεσης, απάντησε:

«Ατζέντης του Τσέρτσι είναι ο επί 20ετίας ατζέντης μου (σ. σ. Φεντερίκο Παστορέλο), οπότε γνωρίζω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να υποθέσω την κατάληξη αυτής της ιστορίας, γνωρίζω όμως πόσο πολύ τον θέλει ο Άρης ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει τη δουλειά. Δεν ξέρω τα νούμερα σε ότι αφορά την προσφορά του Άρη και τις απαιτήσεις του αθλητή». Ο Τσιρίλο ρωτήθηκε επί της πληροφορίας που υπάρχει περί ταξιδιού των κ. κ. Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αθλητή. Αφού χαμογέλασε, απάντησε… «δεν γνωρίζω κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα