Ο Κάρλος Μανέ δεν απασχολεί την ΑΕΚ

Ο Κάρλος Μανέ δεν απασχολεί την ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Ο Κάρλος Μανέ δεν απασχολεί την ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ είχαν προτείνει την περίπτωση του Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο είναι ένας παίκτης που δεν απασχολεί.

Η ΑΕΚ αναζητεί εκτός από φορ και ένα εξτρέμ και η άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο στην Αθήνα θα τρέξει τις εξελίξεις καθώς σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θέλουν να έχουν κλείσει και αυτό το θέμα μέχρι η ομάδα να φύγει για το Κιέλτσε της Πολωνίας στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ένα από τα ονόματα που είχαν προτείνει στην ΑΕΚ για τα άκρα ήταν και αυτό του Κάρλος Μανέ, του 25χρονου μεσοεπιθετικού της Σπόρτινγκ, ο οποίος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ουνιόν Βερολίνου.

Το όνομα του Μανέ είχε «παίξει» και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους για την ΑΕΚ και τώρα ξαναήρθε στο προσκήνιο, ωστόσο όπως ξεκαθάριζαν στην ΑΕΚ, παρότι προτάθηκε, η περίπτωσή του δεν απασχολεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα