Βράνιες: Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

Βράνιες: Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

Gazzetta team
Βράνιες: Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες. «Ογκι, καλωσήρθες σπίτι σου», έγραψε η Ενωση για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 180+ ειδικά! (21+)

Σα να μην έλειψε μια μέρα. Ο Ογκνιεν Βράνιες, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα από την Πέμπτη, ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός διάλεξε το «21» στην επιστροφή του για ευνόητους λόγους, με την Ενωση να γράφει «Commando is back» και «Ογκι καλωσήρθες σπίτι σου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική RSC Anderlecht.

Ένα χρόνο έπειτα από την αποχώρησή του, ο Βόσνιος διεθνής στόπερ επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2016 και στον ενάμιση χρόνο που ακολούθησε φόρεσε τη φανέλα της συνολικά σε 57 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18, αλλά και της αήττητης ευρωπαϊκής πορείας της την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Όγκνιεν, καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα