Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Gazzetta team
Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

bet365

Έτοιμος να πει το ναι στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει και για τα επόμενα τρία χρόνια στο «τριφύλλι», φέρεται να είναι ο Εμάνουελ Ινσούα.

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το σήριαλ της παραμονής του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος αριστερός μπακ, που είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στους φίλους της ομάδας, βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το ναι στην πρόταση των «πρασίνων». Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», ο Αργεντίνος είναι πολύ πιθανό να υπογράψει τις επόμενες ημέρες νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 280 ευρώ και θα υπάρχει αύξηση στα άλλα δύο. Στο τέλος του μήνα ο Ινσούα με τον αδερφό του θα βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να... πέσουν οι υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα