Κινήθηκε και η ΑΕΚ για Μπεργκ!

Κινήθηκε και η ΑΕΚ για Μπεργκ!

Κινήθηκε και η ΑΕΚ για Μπεργκ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μάρκους Μπεργκ, εκτός από τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ ασχολήθηκε με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ καταθέτοντας πρόταση για διετές συμβόλαιο με 900.000 ευρώ για κάθε χρόνο!

Περιζήτητος θεωρείται ο Μάρκους Μπεργκ αφού εκτός από τον Ολυμπιακό που έκανε το παν για να εντάξει στο δυναμικό του τον Σουηδό στράικερ και η ΑΕΚ κινήθηκε εσχάτως για την απόκτηση του Σουηδού φορ.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην φορ του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως το ενδιαφέρον της «Ένωσης» μόνο φιλολογικό δεν ήταν, αφού πρότεινε στον Μάρκους Μπεργκ διετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 1.8 εκατ. ευρώ.

Ο 32χρονος φορ, παρά τις πιέσεις της συζύγου του παραμένει επιφυλακτικός σε ότι αφορά την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα εξ ου και η κωλυσιεργία στο να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει τις όποιες επαφές με τον Μάρκους Μπέργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα