Ίσακ: «Απέρριψα Α.Ε.Κ. και ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ίσακ: «Απέρριψα Α.Ε.Κ. και ΠΑΟΚ»

bet365

Σύμφωνα με συνέντευξή του στην Bild ο επιθετικός της Νυρεμβέργης είπε όχι σε κρούσεις που είχε από την Ένωση και την ομάδα της Τούμπας.

Μια από τις περιπτώσεις που είχαν προταθεί στην ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού, ως αντί Πόνσε προφανώς, ήταν αυτή του Μίκαελ Ίσακ. Μάλιστα είχε γραφτεί το όνομά του παρά το γεγονός ότι ήταν δεδομένη η επιθυμία του να μην παίξει στην Ελλάδα. Γεγονός μάλιστα που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επιθετικός της Νυρεμβέργης σε συνέντευξή του στην Bild.

Μάλιστα ο Ίσακ αποκάλυψε ότι προτιμάει να μείνει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας παρά το ενδιαφέρον για αυτόν από την Ελλάδα και τις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τη δήλωσή του ο Ίσακ απέρριψε τις κρούσεις από την Ένωση και την ομάδα της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα