Το focus του Άρη στον Μάρβιν Ζέεγκελαρ

Το focus του Άρη στον Μάρβιν Ζέεγκελαρ

Το focus του Άρη στον Μάρβιν Ζέεγκελαρ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης παικτών για την αριστερή πλευρά και μέσα στις περιπτώσεις πάνω στις οποίες κάνουν focus είναι κι αυτή του 29χρονου Μάρβιν Ζέεγκαλαρ.

Το πλεονέκτημα του Ολλανδού είναι ότι μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά καθώς στην καριέρα του χρησιμοποιήθηκε σε κάθε θέση στη συγκεκριμένη πτέρυγα. Στα… μετ’ εφηβικά χρόνου του στον Άγιαξ ήταν περισσότερο αριστερός χαφ, στη συνέχεια έμαθε να παίζει και ως αριστερός ακραίος αμυντικός, επί της ουσίας μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς ρόλους κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξετάζεται η περίπτωσή του.

Ο Ζέεγκαλαρ ανήκει στη Γουότφορντ αλλά την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Ουντινέζε με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 12 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έχει τετραετή διάρκεια, λήγει το καλοκαίρι του 2021. Με τη φανέλα της Γουότφορντ δεν βρήκε περισσότερες από 13 συμμετοχές την περίοδο 2017-18. Η αγγλική ομάδα τον απέκτησε από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2015-17) και είχε 39 αγώνες, πέντε ασίστ κι ένα γκολ. Η Σπόρτιγκ απέκτησε τα δικαιώματά του στα μέσα της περιόδου 2015-16 έναντι 400.000 ευρώ από τη Ρίο Άβε με την οποία αγωνίστηκε σε 52 αγώνες, σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ. Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, η Σπόρτιγκ Λισαβόνας είχε σημειώσει ότι το συμβόλαιο του παίκτη είχε ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ζέεγκαλαρ ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ, αγωνίστηκε στην ομάδα U21 της ολλανδικής ομάδας και μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από την Εξέλσιορ, ήταν για δύο χρόνια στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Ελαζίγκσπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα