Ξάνθη: Παρελθόν (και) ο Συλλά

Gazzetta team
Ξάνθη: Παρελθόν (και) ο Συλλά

bet365

Η ομάδα ευχαρίστησε τον Κάστρο για την προσφορά του και επισημοποίησε την αποχώρηση του Γάλλου μπακ
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Ξάνθη. Η ομάδα της Θράκης ευχαρίστησε τον Κάστρο για την προσφορά του και παράλληλα επισημοποίησε τη φυγή (και) του Συλλά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Συλλά, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Ματίας Κάστρο σε 49 εμφανίσεις είχε 10 γκολ και 1 ασίστ την διετία που αγωνίστηκε με την ξανθιώτικη φανέλα.
Από τον Ιανουάριο του 2017 ο 25χρονος Γάλλος μπακ Σαλιμό Συλλά είχε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 2 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ με την Xanthi FC».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα