Έκανε την υπέρβαση, περιμένει την απάντηση

Έκανε την υπέρβαση, περιμένει την απάντηση

Έκανε την υπέρβαση, περιμένει την απάντηση

bet365

Στην συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον εκπρόσωπο του Μπράουν Ιντέγε στο Λονδίνο, οι «κίτρινοι» κατέθεσαν την πρότασή του και πλέον περιμένουν την απάντηση του Νιγηριανού.

Είναι ευνόητο ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους. Το τελευταίο έχει να κάνει με το υψηλότατο κασέ του 31χρονου Νιγηριανού επιθετικού και το πρώτο με την επιθυμία του να εξασφαλίσει δουλειά σ’ ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Χουτάν Αχμάντι (ατζέντης του Ιντέγε) στο Λονδίνο και πέρα από την επίσημη πρόταση συνεργασίας, οι επιτελείς του Άρη εξήγησαν το αγωνιστικό σχέδιό τους. Προφανώς αντιλαμβάνονται τη δυσκολία της υπόθεσης, τούτο όμως δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να προσπαθήσουν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει την ποιότητα για να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα. Πλέον στον Άρη περιμένουν την απάντηση του παίκτη μέσα από έναν κύκλο διαπραγματεύσεων ο οποίος παραμένει ανοιχτός.

Ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το ταξίδι των Θόδωρου Καρυπίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου στο Λονδίνο δεν είχε ως αποκλειστικό σκοπό την υπόθεση του Μπράουν Ιντέγε. Υπάρχει μία ακόμη περίπτωση επιθετικού από το… πάνω ράφι με την οποία ασχολούνται έντονα οι Θεσσαλονικείς έχοντας αποφασίσει να προχωρήσουν στην υπέρβαση για να δελεάσουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα