Αστέρας Τρίπολης: Έρχονται εξελίξεις

Αστέρας Τρίπολης: Έρχονται εξελίξεις

bet365

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην Τρίπολη.

Σαφώς, στον Αστέρα, το θέμα του προπονητή είναι σε πρώτη μοίρα. Μετά τον Γιώργο Παράσχο, οι Αρκάδες έχουν στραφεί στην ισπανική αγορά κι όπως σας έχουμε ενημερώσει στο gazzetta.gr, ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν είναι αυτός που ξεχωρίζει στη σχετική λίστα.

Από εκεί και πέρα, σας έχουμε επίσης γράψει πως η ομάδα της Τρίπολης, θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, στην επίθεση με δύο φορ, ενώ θα αποκτηθεί και ένα 10άρι. Από εκεί και πέρα, όσο ο Μουνάφο δεν απαντάει θετικά στην πρόταση για ανανέωση, τόσο οι κιτρινομπλέ καλούνται να έχουν έτοιμη λύση και για τον άξονα.

Αν, λοιπόν, ο Μουνάφο αποφασίσει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό του μακριά από την Ελλάδα και δη την Τρίπολη, θα γίνει κίνηση για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ιγκλέσιας, Βαλιέντε και Μπέλοκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα