Πανιώνιος: Αργούν οι ανανεώσεις

Πανιώνιος: Αργούν οι ανανεώσεις

bet365

Ενα από τα θέματα που καίει τον Πανιώνιο είναι οι ανανεώσεις με τους Μπουμάλ και Μανιάτη να είναι οι προτεραιότητες των Νεοσμυρνιωτών.

Εκτός από τον περιορισμό στις μεταγραφές ο Πανιώνιος θα έχει θέμα και με τις ανανεώσεις αφού πλέον δικαιούται μόλις δύο. Για τον λόγο οι «κυανέρυθροι» έχουν αποφασίσει να κάνουν προσπάθεια να διατηρήσουν στις τάξεις τους τους Μπουμάλ και Μανιάτη.

Παρόλα αυτά οι εξελίξεις για τους δύο ποδοσφαιριστές θα αργήσουν αφού ο Πανιώνιος έχει περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου να προβεί στις συμφωνίες αυτές.

Για τον λόγο αυτό δύσκολα θα έχουμε άμεσα εξελίξεις οι οποίες λογικά θα πάνε για μετά τις 25 Ιουνίου όταν και θα κορυφωθούν οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα