Ο ΟΦΗ και οι οψιόν!

Ο ΟΦΗ και οι οψιόν!

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ και οι οψιόν!

bet365

Οι Κρητικοί διατηρούν το δικαίωμα να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή του Φερέιρα και Γιακουμάκη.

Ο ΟΦΗ έμεινε στην κατηγορία και πλέον «τρέχει» ο προγραμματισμός του για την επόμενη σεζόν. Σε πρώτο πλάνο για τους κρητικούς θα περάσουν δύο περιπτώσεις δανεικών παικτών που έχουν στην ομάδα, αλλά διατηρούν οψιόν αγοράς. Πρόκειται για τους Σόουζα Φερέιρα και Γιώργο Γιακουμάκη, που αποκτήθηκαν τον Γενάρη από την Κουρίκο Ουνίδο και την ΑΕΚ αντίστοιχα και οι κρητικοί διατηρούν το δικαίωμα να τους αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Αμφότεροι βοήθησαν πολύ, είναι σε πολύ καλή ηλικία, 21 και 25 ετών αντίστοιχα, ενώ και το συνολικό κόστος για την αγορά τους δεν είναι πολύ υψηλό (αθροιστικά περίπου 250.000 ευρώ). Ετσι είναι πολύ πιθανό από το Ηράκλειο να ενεργοποιήσουν τις οψιόν. Μάλιστα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό θεωρείται βέβαιο πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ για τον Ελληνα επιθετικό χαρακτηρίζεται αρκετά πιθανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα