Περιμένει πρόταση για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Περιμένει πρόταση για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Περιμένει πρόταση για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει λεφτά στα ταμεία, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον εξωτερικό και οι «πράσινοι» περιμένουν πρόταση προκειμένου να παραχωρήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Εκτός από τις όποιες αποκτήσεις ποδοσφαιριστών γίνουν στον Παναθηναϊκό, θα υπάρχουν σίγουρα και αποχωρήσεις, με τους... πράσινους να περιμένουν πωλήσεις προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία τους. Ένας από τους παίκτες που δεν έχει κρύψει την διάθεσή του να αποχωρήσει, είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με το «Εθνοσπόρ» να αναφέρει πως η πλευρά του 22χρονου τονίζει πως σύντομα θα υπάρχει πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» βέβαια περιμένουν να δουν πότε και κυρίως πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η πρόταση, προκειμένου να πουν με την σειρά τους το οκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα