Super League: Οι τρεις προτάσεις για το πρωτάθλημα και τι ζητήθηκε για το Κύπελλο

Super League: Οι τρεις προτάσεις για το πρωτάθλημα και τι ζητήθηκε για το Κύπελλο

bet365

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση για τις προτάσεις διοργάνωσης της SL για τη νέα χρονιά. Τι ζητάει η Λίγκα για το Κύπελλο.
Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι τρεις: η 1η με πλέι οφ - πλέι άουτ από 1 έως 6 και από 7 έως 14. Η 2η με τον ίδιο τρόπο από 1-4 και μετά 5-8 και 9-14 και η τρίτη με ενδιάμεσο γύρο, κοινώς τρεις γύρους. Τα κανάλια θέλουν πολύ έναν bonus round με περισσότερα "σταυρώματα" και ντέρμπι. Θα γίνει Δ.Σ. την προσεχή Τρίτη (σ.σ. λογικά) και θα βγει σχετική απόφαση.
Επιπλέον για το Κύπελλο και το καλεντάρι. Είναι σημαντικό ότι η νέα χρονιά θα έχει EURO 2020 και θα πρέπει να τελειώσει πιο νωρίς. Οι ομάδες της Λίγκας ζητούν (σ.σ. θα το ζητήσουν και εγγράφως) από την ΕΠΟ να μπουν για να αρχίσουν να παίζουν από την φάση των "16" ή των "32", να καταργηθούν οι όμιλοι και να ενισχυθεί το στοιχείο της έκπληξης. Επίσης να μειωθούν οι αγωνιστικές ημέρες που είναι 10 και μετά την Τουρκία που έχει 11 συνιστούν τον πιο μεγάλο αριθμό στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα