Οδεύει προς Στουρμ Γκρατς ο Σάκιτς

Οδεύει προς Στουρμ Γκρατς ο Σάκιτς

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αυστρία, με την Στουρμ Γκρατς να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του είναι ο Εμάνουελ Σάκιτς. Μετά από 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο και στην Ελλάδα, ο Αυστριακός μπακ όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί και πάλι στην πατρίδα του, αλλά σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Στουρμ Γκρατς, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του. Ενδιαφέρον υπάρχει κι από άλλες ομάδες της Αυστρίας, όμως αυτό της Στουρμ φαίνεται να είναι το καλύτερο που υπάρχει για τον ίδιο.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, που εξέταζε την περίπτωσή του, φαίνεται πως δεν προχωράει οριστικά με τον ίδιο ωστόσο να μην κρύβει στο περιβάλλον του πως επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα