Αυτό το πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ

Αυτό το πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ

Αυτό το πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ

bet365

Αφού μιλάνε οι άλλοι για διαιτησία λοιπόν, αφού για λόγους εντυπώσεων συνεχίζουν και φθάνουν στο σημείο να ενώνουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ, εδώ είμαστε με αυτό που χρωστάμε εδώ και καιρό… Με ουσία και αποδείξεις και όχι με λόγια να… χαμε να λέγαμε.

100% Επιστροφή* χρημάτων Λάτσιο - Μπολόνια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρωταθλητής και νταμπλούχος ΠΑΟΚ, η ΜΟΝΗ αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, κέρδισε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας σε βάρος της 23 σημαντικές αποφάσεις διαιτητών.

Εμείς θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία για το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, έχοντας σε βάρος του και τη διαιτησία. Αν ο οποιοσδήποτε μπορεί και έχει στοιχεία, ας αποδείξει ότι οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας, κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα, έχοντας τέτοια σφυρίγματα-αποφάσεις σε βάρος της. Αν οποιοσδήποτε μπορεί ας αποδείξει ότι φέτος και άλλη ομάδα είχε τόσα λάθη εναντίον της.

Ναι κύριοι. Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε σε δύο, σε τρεις, σε τέσσερις (;) σε πέντε το πολύ περιπτώσεις, σε όλο το πρωτάθλημα. Η προπαγάνδα τις τόνισε πάρα πολύ και εσείς που δεν ασχολείστε ιδιαίτερα, τις θυμάστε περισσότερο. Γι’ αυτό βρίσκουν επικοινωνιακή ευκαιρία οι παράγοντες Ολυμπιακού και ΑΕΚ που τώρα συμμαχούν σε όλα τα μέτωπα, για να περάσουν τα μηνύματά τους. Έτσι νομίζουν…

Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να απαντήσει σε αυτές τις αποδείξεις. Είναι 17 παιχνίδια. Πρόκειται για 23 μεγάλες ως επί το πλείστον φάσεις, όπου αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Κάτι πρωτοφανές για πρωταθλητή! (Φυσικά δεν είναι όλες οι φάσεις που αδικήθηκε. Είναι οι πιο κραυγαλέες).

Ελπίζουμε μετά και από αυτό, να μη διαβάσουμε αυτή την ανοησία… «Μα ο ΠΑΟΚ δεν έχασε βαθμούς από τα λάθη».

Ο ΠΑΟΚ έχασε έξι βαθμούς από σοβαρά διαιτητικά λάθη και από εκεί και πέρα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, κατάφερε να κερδίσει και τους διαιτητές. Αυτό δεν είναι αυτονόητο για κανέναν. Ότι ξεπερνούσε τα λάθη των διαιτητών, δεν πάει να πει ότι δεν αδικήθηκε, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Γιατί φυσικά πήρε και 4-5 σφυρίγματα. Αυτό έλειπε… Αλλά 23 κατά, δεν είχε ποτέ κανείς! Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός που τώρα κάνει ότι φωνάζει μαζί με την ΑΕΚ για τις εντυπώσεις, δεν είχε 23 κατά σφυρίγματα, ούτε σε 10 χρόνια!

Αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα όπου πέρα από όλες αυτές τις φάσεις, ξεπέρασε και τα γνωστά λευκά pollo που επιστρατεύτηκαν μπας και… του ανακόψουν την πορεία.

Πάμε να θυμηθούμε με ντοκουμέντα.. .

1) ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (2)

Στο 38΄ και με το ματς στο 0-0 (αυτό έχει μεγάλη αξία) ο Κώτσιρας ανατρέπει από πίσω τον Ουάρντα. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την μπάλα. Ο διαιτητής Κουτσαύτης αρνείται να βγάλει την πενατακάθαρη δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ προηγείται στο 59΄ με το πέναλτι του Πρίγιοβιτς.

Στο 65΄ ο Ουάρντα είναι πεσμένος κάτω και ο Ιγκλέσιας τον πατάει εν ψυχρώ! Δεν αποβάλλεται!

2) Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (1)

Στη Νέα Σμύρνη και με το ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στην κόψη του ξυραφιού κατά τα τελευταία λεπτά, έχουμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε ακύρωση γκολ. Ο Άκπομ σκοράρει καλυπτόμενος από δύο παίκτες, με τον τελευταία να είναι τρία μέτρα πίσω του!

3) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1)

Με το ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-0 στα πρώτα λεπτά, ο Στρέζος του ΟΦΗ ανατρέπει με αυτό τον εξόφθαλμο τρόπο τον Ζαμπά. Ο βοηθός δεν κατάλαβε, τον διαιτητή Διαμαντόπουλο τον τύφλωνε ο ήλιος και ο ΠΑΟΚ έμεινε πάλι να φωνάζει, αλλά στο τέλος να κερδίζει και τα διαιτητικά λάθη.

5) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (1)

Στο Καραϊσκάκη ο δεύτερος Ελβετός βοηθός, δεν πέτυχε φάση και έτυχε να δίνει όλα υπέρ του Ολυμπιακού, όπως αυτό το τετ α τετ που έκοψε στον Πρίγιοβιτς.

6) ΠΑΟΚ-Απόλλων (3)

ΠΑΟΚ-Απόλλων μέσα στην Τούμπα! Δείτε δύο οφσάιντ που έκοψε ο βοηθός Κρέτσιμος σε φάσεις που ΔΕΝ είναι αμφισβητούμενες! Δείτε και την μπουνιά Χουάντερσον στον Καρέλη με τον διαιτητή Τάση να μην βλέπει τίποτα. Αλλά… τι έγινε; Σε ένα ακόμη ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε ΚΑΙ τη διαιτησία.

7) Άρης-ΠΑΟΚ (1)

Σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή στο Άρης-ΠΑΟΚ και με το ματς στο 1-1, ο Ιταλός διαιτητής είδε πέναλτι! Επειδή το έπιασε το Πασχαλάκης ούτε αυτό το λάθος σε βάρος του ΠΑΟΚ μετράει;

9) Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (1)

Στον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και με το ματς ισόπαλο ο Τζήλος όντας πολύ κοντά στην ανατροπή του Ελ Καντουρί, δεν έδωσε τίποτα, αν και όλοι μίλησαν για πέναλτι. (Μίλησαν χαμηλόφωνα, όπως σε όλες τις φάσεις που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ). Πάνε δύο βαθμοί από αυτή την απόφαση. Κανείς όμως δεν απείλησε τον διαιτητή και φυσικά δεν ξεκίνησαν λευκά pollo από Θεσσαλονίκη να τον βρουν. Ούτε κανείς συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των διοικούντων δεν αποδείχθηκε ότι συνομιλούσε με τους εκτελεστές του.

10) ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (1)

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει και τον Παναιτωλικό με 2-1, αλλά και σε αυτό το ματς ακυρώνεται χωρίς λόγο γκολ του Άκπομ!

12) Λαμία-ΠΑΟΚ (2)

Λαμία-ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Τσαμούρη που δεν δίνει χέρι πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει ούτε τα αυτονόητα. Ο διαιτητής αποβάλει χωρίς λόγο τον Κάνιας, ενώ δεν αποβάλει τον Μπαράλες στην πιο ξεκάθαρη κόκκινη της χρονιάς. Λόγω προπαγάνδας έπρεπε να τονιστεί μόνο το χέρι όμως! Τα άλλα πέρασαν στα ψιλά…

13) ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (2)

Με το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΛ στο ισόπαλο 0-0 και 1-1 όλοι είδαν και παραδέχθηκαν τα πέναλτι επάνω στον Ουάρντα. Ο διαιτητής Κοτσάνης δεν έδωσε τίποτα.

15) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ (1)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ στην Τούμπα και οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μάνο να φεύγει από θέση οφσάιντ. Οι «αντικειμενικοί» θα γράψουν πάλι: «Ε και τι έγινε αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε και αυτό το παιχνίδι…».

Απλά να μετράμε πόσες φορές ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τους διαιτητές…

16) Αστέρας-ΠΑΟΚ (1)

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ κέρδισε 0-3. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θάψουμε το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε στο 0-0; Ο Μπίσεσβαρ πήρε την μπάλα και σκόραρε από κανονική θέση, αλλά ο βοηθός Κωνσταντόπουλος γούσταρε να το ακυρώσει!

18) ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (2)

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ο διαιτητής Γρατσάνης ήταν κοντά και σε άλλες δύο εξόφθαλμες περιπτώσεις που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Στο πέναλτι υπέρ του Σάκχοφ, αλλά και στην αποβολή υπέρ του Μπίσεσβαρ.

19) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και στο πρώτο ημίχρονο αφού έγινε το 0-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο διαιτητής Τίγκααρντ έπαιζε 100-0. Με το ζόρι απέβαλε τον Ζαμπά με δύο κίτρινες που δεν θα έδινε ούτε ο Μελισσανίδης. Η εικόνα του αγώνα όπως ΟΛΟΙ ξέρουν, αλλοιώθηκε 100% και το ματς έληξε 1-1.

22) ΠΑΟΚ-Άρης (1)

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Άρη στην Τούμπα με 1-0, αλλά στο 87΄ δέχεται γκολ από θέση οφσάιντ. Σε στημένη μπάλα και όχι σε ροή αγώνα. Άλλοι δύο χαμένοι για τον ΠΑΟΚ από ξεκάθαρο σε βάρος του λάθος.

23) ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (1)

Στον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ αποβάλλεται και πάλι ο Ζαμπά που σήκωσε το πόδι να κάνει κοντρόλ και χωρίς να δει βρήκε τον αντίπαλο. Όλη η Ελλάδα παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα.

25) Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ (1)

Στο Αγρίνιο ορίζουν τον Πειραιώτη Τσαμούρη και από την πίεση που του ασκήθηκε μετά τη Λαμία, στο 0-0 ακυρώνει αυτό το γκολ του Άκπομ. Στο καπάκι δίνει αυστηρό πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ. Και εκεί οι πρωταθλητές κέρδισαν τους πάντες και τα πάντα με 1-2.

Αυτά μόνο για σήμερα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.