Χάβος: «Χαρούμενος που ανανέωσα, πάμε Λαμιάρα!»

Gazzetta team
Χάβος: «Χαρούμενος που ανανέωσα, πάμε Λαμιάρα!»

bet365

Με προσωπική του δήλωση στο site της Λαμίας ο Μάκης Χάβος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του, ευχαρίστησε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη και έδωσε το «σύνθημα» για τη νέα σεζόν!

Ο Μακεδόνας τεχνικός οδήγησε τους Φθιωτούς στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους και η συμφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου θα τον διατηρήσει στη θέση του και για τη νέα σεζόν.

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, που ξεκινούν για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Λαμίας, ο Χάβος έστειλε μέσω δήλωσής του στο επίσημο site του συλλόγου το δικό του «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως θα παραμείνει στην ομάδα και δήλωσε έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τον κ. Τσικνή.

Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο καθώς και η εξέλιξη και η ανάδειξη νέων παικτών από τις Ακαδημίες μας και γενικότερα απ’ όλο το Νομό Φθιώτιδας.

Επειδή με τον κόσμο της Λαμίας, η αγάπη μας είναι αμοιβαία, όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα θέλαμε να είναι δίπλα μας.

ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑΡΑ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα