Ανανέωσε με τη Λαμία ο Χάβος

Ανανέωσε με τη Λαμία ο Χάβος

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο για μια ακόμα σεζόν.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αταλάντα - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τον Μάκη Χάβο στο «τιμόνι» της θα πορευτεί στη Super League 1 της σεζόν 2019/20 η ομάδα της Φθιώτιδας, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέλαβε τη Λαμία τον Σεπτέμβριο του 2018 και την οδήγησε στην θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, όπου έφτασε στα ημιτελικά αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Συνολικά στον πάγκο των «κυανόλευκων» μέτρησε μέσα στη σεζόν 13 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 37 παιχνίδια, στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας της.

Παρά τις διαφορές που παρατηρήθηκαν στις πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση, η αμοιβαία εκτίμηση οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν. Πλέον θα μπει μπροστά το πλάνο αναφορικά με το ρόστερ, τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και τις μεταγραφικές ανάγκες που θα διαπιστωθούν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΊΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Μάκη Χάβο, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα