Πανιώνιος: Μάντζιος και του χρόνου

Πανιώνιος: Μάντζιος και του χρόνου

bet365

Πανιώνιος και Ακης Μάντζιος συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για τον Πανιώνιο. Σε μια χρονική στιγμή που το πέρασμα του Ζοσέ Ανιγκό είχε φέρει τους «κυανέρυθρους» σε αγωνιστικό τέλμα. Ο Ακης Μάντζιος ανέλαβε το δύσκολο έργο να διορθώσει τις ανορθογραφίες του Γάλλου τεχνικού και να κρατήσει την ομάδα μακριά από προβλήματα που αφορούν την παραμονή.
Ο έμπειρος τεχνικός όχι μόνο το κατάφερε αλλά οδήγησε τους Νεοσμυρνιώτες στην 6η θέση στην βαθμολογία. Οπως ήταν λογικό η παρουσία του για τη νέα σεζόν ήταν πρωταρχικός και ξεκάθαρος στόχος για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.
Ετσι, στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή (17/5) μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης για την φετινή αγωνιστική χρονιά, οι δύο πλευρές είχαν το τελικό ραντεβού κι έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί. Πλέον με το θέμα του προπονητή να κλείνει οριστικά στον Πανιώνιο φουλάρουν για τα επόμενα θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις και την ενίσχυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα